Kennismaken – Hanneke Verbrugge

Afwisseling maakt me gelukkig

Ik ben Hanneke Verbrugge en werk als schoonheidsspecialiste bij schoonheidssalon Aditi. Bij Gimsel kwam ik al als klant toen ik indertijd door Jan van de Sande werd gevraagd om hier een schoonheidssalon te beginnen. De salon waar ik toen werkte stopte ermee en ik zocht een nieuwe werkplek. Een deel van mijn klantenkring ging met me mee, waarvan sommigen nog steeds in Aditi komen. De salon ging goed lopen en doet dat trouwens nog steeds! Het contact met mensen vind ik het leukste aan dit werk. En zo heb ik het alweer 18 jaar enorm naar mijn zin binnen de Groene Passage. Het fijne is dat je hier volledig mag zijn wie je bent.

Naast mijn werk bij Aditi heb ik een eigen praktijk ‘Vrijheid in Evenwicht’ waarin ik werk met Jin Shin Juytsu en Healing Arts. Hierbij ondersteun ik mensen in hun bewustwordingsproces in de vorm van energiewerk en coaching. Ook schilder ik  graag, afgelopen zomer heb ik nog een atelier bezocht in Frankrijk waar ik elke dag kon schilderen. In een buurtcentrum in Brielle geef ik les in tekenen en schilderen voor kinderen als volwassenen. Ik probeer mensen te bewegen om hun creatieve grenzen te verleggen, de vrijheid te voelen hierin zichzelf te zijn.

Wat mij voedt? De basis in het leven ben je zelf. Ik ben ervan overtuigd dat ik anderen alleen goed kan helpen als ik eerst goed voor mezelf zorg. Dat doe ik door yoga, Jin Shin Jyutsu, meditatie, gezond eten, spirituele boeken lezen, goed slapen, lachen en vooral in het nu leven. Kijk naar wat je hebt, en kijk niet naar wat je niet hebt. En…wees je bewust van waar je je focus op richt want waar je aandacht naartoe gaat, vergroot. Zo werkt energie.

Het heden is goed, ik heb het erg naar m’n zin op dit moment en de toekomst laat ik op me afkomen. De afwisseling in mijn verschillende bezigheden maakt me een gelukkig mens!