Kennismaken – Tom Leentjes

Met veel plezier verantwoordelijk voor het visitekaartje van Gimsel

Mijn naam is Tom Leentjes, ik ben 32 jaar en geboren in Rotterdam. Ik woon samen met mijn vriendin Tessa, zij is hoofd van de brood afdeling. Wij hebben 2 vrolijke katers die de boel graag op stelten zetten. Verder vind ik het fijn om buiten te zijn, te wandelen, fietsen of skaten. Toen ik een jaar of 15 was had ik er net 2 bijbaantjes op zitten. Mijn moeder kwam zo nu en dan voor een boodschap in de Gimsel en zag op een dag een oproepje op de schuifdeur met “medewerker Droogwaren/vakkenvuller gezocht”. Na school ging ik eens langs en na een kort gesprek kon ik eigenlijk meteen die dag al aan de slag. Toen de functie assistent afdelingshoofd Groente vrijkwam, had ik meteen interesse, dit was een kans die ik niet wilde laten liggen. Na een jaar werd mijn functie omgezet tot volwaardig afdelingshoofd. Zo zijn we alweer 10 jaar verder en bekleed ik deze functie nog altijd met veel plezier.

Gimsel is een natuurvoedingswinkel waar een onwijs breed publiek op af komt. Jong en oud, van diverse culturele achtergronden en allen verbonden door de natuurvoeding. Wat ik zo leuk vind om te zien is dat mensen goed gebruik maken van ons grote onderscheidende aanbod, van kamelenmelk uit de diepvries tot verse aloë vera bladen. Ook wordt er soms naar producten gevraagd die wij niet in de winkel verkopen, dan is het voor mij de uitdaging om te onderzoeken of dit wellicht een toevoeging kan zijn. Sommige klanten komen al jaren boodschappen doen, en aangezien ik zelf al een flinke tijd in de winkel rondloop, krijg je ook een hechtere band met elkaar.

Het allerbelangrijkste voor mij is dat de afdeling er goed uitziet, dat de klant bij binnenkomst een goede indruk krijgt van ons mooie, verse groente en fruit aanbod. Het is immers ons visitekaartje en ik voel mij verantwoordelijk om samen met mijn team dit zo te houden. Ik leef in het nu, heb het erg naar mijn zin en ben dankbaar dat ik mij kan blijven ontwikkelen binnen dit mooie project!